Skip to main content

Kényelmes ruhácskák, aranyos motívumok – Minden a kicsik számára

Hogy a kicsik zavartalanul felfedezhessék a világot, a bébidivatnak nemcsak aranyosnak kell lennie, hanem különösen kényelmesnek és praktikusnak is. Pontosan erre alkalmasak a KiK megfizethető árú babaruhái, amelyeket egész évben megtalálhat üzleteinkben.
A bébidivat mellett széles választékban kínálunk olyan fontos alapdarabokat is, mint például textilpelenkák, pihepuha takarók, kapucnis törülközők, előkék és még sok más.

Számunkra  természetesen nemcsak a kényelem és a komfort fontos, hanem a termékeink minősége is, hiszen csak a legjobbat szeretnénk adni a babáknak. Babaruháink nagy részén megtalálható az Organic Cotton felirat, amely jelzi, hogy a termék tiszta biopamutból készült. Üzleteinkben megtalálhatja továbbá az Ergee márkát, amely a kiemelkedően jó minőségű és szennyezőanyag-mentes anyagok első osztályú kivitelezését jelenti.

Bébidivat a közelében

Üzletkereső

A minőség fontos számunkra!

Ha babaruhákról van szó, a minőségi színvonal nálunk is magas! Ismeri minőségi márkánkat, az Ergee-t? Az Ergee-ről és minőségvizsgálati eljárásainkról további információkat talál a minőséggel foglalkozó részünkben.

Most fedezze fel