Skip to main content

A vállalat profilja

Mi egy európai sikertörténet vagyunk, közel 4000 üzlettel. Ma már a kiskereskedelmi szektorban Európa-szerte jelen vagyunk.

Van még kérdésed? Lépj velünk kapcsolatba

Kapcsolat

Kik vagyunk mi

Elindulva Európa felé

Nemzetközi szinten mintegy 29 000 alkalmazott járul hozzá sikerünkhöz, ami lehetővé tette számunkra, hogy az elmúlt években sikeresen növekedjünk. Hosszú távú célunk, hogy 5000 modern üzletet üzemeltessünk Európában. 

Ennek során alapeszménket szilárdan a cégnévben rögzítettük: KiK a "Az ügyfél a király" (Kunde ist König) rövidítése. Ezt az ígéretet tizenkét európai országban sikeresen megvalósítottuk. Alacsony árainkat különösen a családok, a fiatal anyák vagy apák és az árorientált vásárlók értékelik.

Amit kínálunk

Divat, háztartás, dekoráció és sok más

Szükséged van egy új ruhára magadnak vagy gyermekeidnek? Akkor a legjobb helyen jársz! Gyere és fedezd fel a legjobb minőségű, divatos ruhák széles választékát a legjobb áron. Valósítsd meg stílusodat változatos divatkínálatunkkal.

Hosszú ideje már több vagyunk, mint egy egyszerű textiláru diszkont. Kínálatunkban számos más mindennapi termék is megtalálható, például dekorációs termékek, játékok, szépségápolási termékek, kiegészítők, lakástextíliák és még sok más termék. Hagyd magad meglepni a sokszínűségtől!

Ami számunkra fontos

A fenntarthatóság része küldetésünknek

Nemcsak a kiváló minőségű, fogyasztóbarát áron kínált termékekért, hanem a társadalmi és környezetvédelmi normák betartásáért is kiállunk. Számunkra az olcsó és a tisztességes nem zárja ki egymást!

Tisztában vagyunk a globális ellátási láncok mentén fennálló felelősséggel, és szeretnénk átláthatóan beszámolni sikereinkről és kihívásainkról. Örülünk, hogy e törekvésünkben egy erős hálózat, az iparágak közötti textilszövetség részesei lehetünk.

Együttműködéseink

Évek óta aktívan részt veszünk számos szociális projektben. Különösen szívügyünk az elkötelezett együttműködés a termelő országokban, hogy a helyi lakosságot fenntartható módon támogassuk.

TUDJ meg többet

Mi mozgat bennünket

Vonzó karrierlehetőségek

Tudjuk, hogy vállalkozói sikerünk központi pillére a 29 000 alkalmazottunk - mind az üzleteinkben, mind a központi irodánkban. 

És munkáltatóként is sokat tudunk nyújtani: Karrierlehetőségek és magas szintű munkahelyi biztonság, valamint jó munkahelyi légkör és nagyszerű csapatösszetartás. Munkáltatóként és egyben lehetőségnyújtóként is tekintünk magunkra - ez azt jelenti, hogy a munkavállalókat nem csak képzettségük, hanem elsősorban személyiségük alapján választjuk ki.

Állásbörze