Skip to main content

Társadalmi elkötelezettségünk

Számunkra a jó, megfizethető divat és a fenntartható üzleti gyakorlat elválaszthatatlan egymástól. Több szempontból is elkötelezettek vagyunk: a környezetvédelem, az emberi jogok, a tisztességes jövedelmek és termelési feltételek iránt beszállítóinknál.

További célokat tűzünk ki magunk elé a felelősségvállalás területén

TÁJÉKOZÓDJ MOST

Számunkra a magas szociális és környezetvédelmi normák már évek óta természetesek – meggyőződésből. Ügyfeleink vásárlásukkal támogatják projektjeinket: ezáltal több igazságosságot, nagyobb jólétet és jobb életkörülményeket tesznek lehetővé.

Elkötelezettségünk

A következő projekteket különösen szívügyünknek tekintjük

Számos iskolát finanszírozunk Bangladesben, ezzel mi vagyunk a legnagyobb magánoktatási szolgáltató az országban. A jó oktatás a szakmai siker fontos előfeltétele. 3000 gyermek részesül az elkötelezettségünkből. Iskoláink technológiailag korszerűek. Modern taneszközökkel rendelkeznek, és energiaszükségletüket saját napelemes rendszerük fedezi.

A tiszta vízhez hozzáférni a jobb higiénia és az egészség alapja. Ezért több mint 8000 kutat és 2000 latrinát telepítettünk Bangladesben, a legfontosabb textilgyártó országunkban. Projektünknek köszönhetően több mint 600.000 ember élvezheti a tiszta ivóvizet.

Támogatjuk az átfogó orvosi ellátási szolgáltatásokat. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy egyre több beszállítói gyárunkban dolgozó gyári munkásnak és gyermekeiknek ingyenes orvosi ellátást biztosítsunk. Eddig több mint 50.000 kezelést finanszíroztunk.

Felkeltettük érdeklődésed?

Társadalmi elkötelezettségünkről, termelési normáinkról és jövőbeni céljainkról további információkat találhatsz a jelenlegi összefoglalónkban

Fenntarthatósági jelentés