Skip to main content

Lehetőség egy új kezdetre

Vállalatunk sikerének legfontosabb pillére az a több száz munkatárs, akik az üzletekben és a központban dolgoznak a közös célok elérése érdekében. Kollégáinkat nem csak képzettségük és szakmai tudásuk alapján választjuk ki, nagy hangsúlyt fektetünk a személyiségre is.

Sok lehetőség vár Rád!

Fedezd fel!

Értékeink

Változatosság

A sokszínűség  tesz minket egyedivé: mindig együtt, ám mindig egyénnek maradva. Minden a személyiségen múlik, hiszen egy önéletrajzból nem lehet felismerni a képességeket.

Munka és magánélet

Különböző részmunkaidős álláskínálatunkkal lehetőséget biztosítunk a család és a munka összeegyeztethetőségére.

Megbecsülés

Az egyoldalú, hierarchikus döntéshozás már a múlté. Változatos fejlődési lehetőségeink révén hamar esélyt biztosítunk arra, hogy nagyobb felelősséget vállalhass. A közös gondolkodás, a kölcsönös kommunikáció a sikerhez vezető út. 

Közel Hozzád

Egy KIK már biztos van a szomszédodban. Magyarországon már mintegy 120 üzletünkkel szinte mindenhol jelen vagyunk. Keresd meg a legközelebbi KIK üzletet

(KiK-)Család

Összetartó csapatként mindenkit szívesen fogadunk, aki a mi nagy KiK családunkhoz csatlakozik. Az együttműködés és az összefogás kiemelten fontos számunkra. Kölcsönösen támogatjuk egymást a közös célok eléréséért.

Fejlődési lehetőségek

Számos előrelépési lehetőséget kínálunk, nálunk a fejlődéshez nem feltétlenül szükséges képesítés, sokkal inkább szaktudás és szorgalom.

Biztonság

Válságos időkben is számíthatsz ránk, biztos munkahelyet kínálunk. Gyorsan növekvő nemzetközi vállalatként garantáljuk a stabilitást.

Fenntarthatóság

Az ember és a környezet kapcsolata különösen fontos számunkra, ezért elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság mellett. Tekints be fenntarthatósági jelentésünkbe

A Te lehetőségeid - a KIK számokban

Karrierlehetőségeket kínálunk

77%

Üzletvezetőink 77%-a eladóként, vagy üzletvezető-helyettesként kezdte pályafutását nálunk.

Folyamatos növekedésben

35

2020 óta 35 új üzletet nyitottunk és továbbra sem állunk meg.

Esélyegyenlőséget adunk

58%

Nemzetközi szinten menedzsmentünk 58% -a női vezető.