Skip to main content

Találd meg a Számodra megfelelő munkát!

Számos nyitott pozíció vár rád!

Vagy fedezd fel az összes álláslehetőséget!

Értékeink

Fejlődési lehetőségek

Számos előrelépési lehetőséget kínálunk, nálunk a fejlődéshez nem feltétlenül szükséges képesítés, sokkal inkább szaktudás és szorgalom.

Változatosság

A sokszínűség  tesz minket egyedivé: mindig együtt, ám mindig egyénnek maradva. Minden a személyiségen múlik, hiszen egy önéletrajzból nem lehet felismerni a képességeket.

Megbecsülés

Az egyoldalú, hierarchikus döntéshozás már a múlté. Változatos fejlődési lehetőségeink révén hamar esélyt biztosítunk arra, hogy nagyobb felelősséget vállalhass. A közös gondolkodás, a kölcsönös kommunikáció a sikerhez vezető út. 

Közel Hozzád

Egy KIK már biztos van a szomszédodban. Magyarországon már mintegy 120 üzletünkkel szinte mindenhol jelen vagyunk. Keresd meg a legközelebbi KIK üzletet

(KiK-)Család

Összetartó csapatként mindenkit szívesen fogadunk, aki a mi nagy KiK családunkhoz csatlakozik. Az együttműködés és az összefogás kiemelten fontos számunkra. Kölcsönösen támogatjuk egymást a közös célok eléréséért.

Fenntarthatóság

Az ember és a környezet kapcsolata különösen fontos számunkra, ezért elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság mellett. Tekints be fenntarthatósági jelentésünkbe

Biztonság

Válságos időkben is számíthatsz ránk, biztos munkahelyet kínálunk. Gyorsan növekvő nemzetközi vállalatként garantáljuk a stabilitást.

Munka és magánélet

Különböző részmunkaidős álláskínálatunkkal lehetőséget biztosítunk a család és a munka összeegyeztethetőségére.