Skip to main content

Csatlakozz üzleteink egyikéhez!

Ne csak a bevásárlásban légy profi, válj az értékesítés szakértőjévé! Szívesen kommunikálsz az emberekkel és van érzéked a divathoz? Akkor ez a pozíció tökéletes lesz Neked!

Nyitott pozícióink

Kattints!

Üzleteink

Cégérünk

Üzleteink a névjegykártyáink. Örömmel fogadjuk vásárlóinkat, és igyekszünk nap mint nap izgalmas vásárlási élményt nyújtani számukra.
A változatos árukínálat tesz minket megkülönböztethetővé. A legújabb divattól a dekorációs és háztartási cikkekig mindenki megtalálja nálunk, amit keres. Célunk, hogy vásárlóinkat inspiráljuk - változatosság és jó minőség, kedvező áron jellemez minket. Nem véletlenül mondjuk, hogy nálunk "a vásárló a király".

Karrierlehetőség

Kéz a kézben a sikerekért

Országszerte 120 üzletünkben mindig van egy-egy újabb lehetőség!
Munkatársaink az értékesítési területeken közös céljaink érdekében mindennap a legjobbat nyújtják. Üzleteinkben rész- és teljes munkaidős eladók, üzletvezető-helyettesek és üzletvezetők dolgoznak. 

Kapcsolat

Kattints!

Amint Neked kínálunk

Biztos munkahely

Válságos időkben is biztos munkahelyet kínálunk. Gyorsan növekvő nemzetközi vállalatként garantáljuk a stabilitást.

Csapatszellem

Összetartó csapatként mindenkit szívesen fogadunk, aki a mi nagy KiK családunkhoz csatlakozik. Az együttműködés és az összefogás kiemelten fontos számunkra. Kölcsönösen támogatjuk egymást a közös célok eléréséért.

Dolgozói vásárlási kedvezmények

Dolgozóink 15% vásárlási kedvezményben részesülnek. Ezenkívül vannak speciális akcióink kizárólag a munkavállalóink számára.