Skip to main content

Fedezze fel termékeink széles választékát.

Böngésszen most

Saját márkáink – ezt képviseljük

Saját márkáink divatos és hiteles társai az összes mindennapi helyzetre. A hétköznapi alapdaraboktól a trendi csúcstermékekig kínálatunk minden pillanatot és alkalmat lefed az életedben.

Nagy hangsúlyt fektetünk a kiegyensúlyozott és folyamatosan megújuló termékkínálatra.

Saját márkáink mellett nálunk mindig találhat sok más népszerű márkát is. Biztos lehet abban, hogy mindig a legszélesebb választékkal találkozik. Akár alkalmi, akár funkcionális vagy divatos ruhákat keres, az egész család számára mérsékelt áron vásárolhat .

Nők

Janina

Itt mindent megtalálsz a óriási nőiruha-kínálatunkból 36–48-as méretben. Legyen szó hétköznapi, alkalmi vagy divatos ruhákról, sokféle stílusúból válogathatsz. A nagy választékot divatos fürdőruhák, fehérneműk, hálóruhák és még sok más termék egészíti ki.

Férfiak

Identic

Férfikínálatunk minden igényt kielégít az alap-, a divatos darabok és a kiegészítők terén. A fehérneműktől, zokniktól és fürdőruháktól kezdve a farmereken, ingeken és táskákon át mindent megtalál, amire a mindennapokban szüksége lehet.

Kisgyerek

Kiki & Koko

Tartalmazza a 92–122-es méreteket. Fedezzen fel sok nagyszerű divatcikket a kisgyermekek számára készült kínálatunkban, hogy tetőtől talpig felöltöztesse a gyermekét. A  felsőruházat mellett, mint a nadrágok, ingek és kabátok, aláöltözék típusú nadrágokat, mellényeket, alsónadrágokat és fürdőruhákat is találhat készletünkben.

Gyerek

Y.F.K.

Tartalmazza a 128–176-os méreteket. Az Y.F.K. a kisgyermekekéhez hasonlóan divatos öltözéket és kiegészítőket kínál a nagyobb gyerekek és tizenévesek számára. Például nadrágokat, pólókat és kabátokat, valamint aláöltözetet, alsónadrágot és fürdőruhákat.

Nők

Janina curved

Női kínálatunk nagy méretekben is mindent kínál, amire a szíved vágyik. Alapdarabok, divatos ruhák, trendi fehérneműk és sok más termék 48–54-es méretben várja, hogy felfedezd.

Férfiak

Identic More

A férfi nagyméretű-választékunk a mindennapokhoz igazodik. Nemcsak az alapdarabok, a mintás pólók és hasonlók várják, hogy felfedezd őket, hanem fehérneműk, fürdőruhák és kiegészítők is bővítik a kínálatot.

Család

Ergee

Az Ergee a férfiaknak és nőknek szánt alapvető fehérneműk mellett egy teljes babakínálattal is jelen van. Itt minden babafelszerelést megtalál, ami a kicsinek szükséges: a ruhák, kiegészítők, hálózsákok és babatakarók csak egy kis része a széles Ergee-kínálatnak.

Család

Ergeenomixx

Sportruházat, fehérnemű, zokni és még sok más. Az Ergeenomixx a sport és kényelem minden területén bővíti kínálatunkat. Itt a nők, férfiak és gyerekek mindig nagyszerű sportruházatot találnak, és még sok mást is.

Női & férfi

ALL ACC Accessory

Számos különböző kiegészítő vár felfedezésre. Kalapok, sálak és cipők, valamint táskák és pénztárcák teszik teljessé a stílusát. Az ALL ACC Accessory márka termékei tökéletesen illenek női és férfiválasztékunkhoz.

Üzlet a közelében

Üzletkereső