Skip to main content

Saját márkáink – ezt képviseljük

Saját márkáink divatos és hiteles társai az összes mindennapi helyzetre. A hétköznapi alapdaraboktól a trendi csúcstermékekig kínálatunk minden pillanatot és alkalmat lefed az életedben.

Nagy hangsúlyt fektetünk a kiegyensúlyozott és folyamatosan megújuló termékkínálatra.

Saját márkáink mellett nálunk mindig találhat sok más népszerű márkát is. Biztos lehet abban, hogy mindig a legszélesebb választékkal találkozik. Akár alkalmi, akár funkcionális vagy divatos ruhákat keres, az egész család számára mérsékelt áron vásárolhat .

Nők

Janina

Itt mindent megtalálsz a óriási nőiruha-kínálatunkból 36–48-as méretben. Legyen szó hétköznapi, alkalmi vagy divatos ruhákról, sokféle stílusúból válogathatsz. A nagy választékot divatos fürdőruhák, fehérneműk, hálóruhák és még sok más termék egészíti ki.

Férfiak

XMAIL

Férfikínálatunk minden igényt kielégít az alap-, a divatos darabok és a kiegészítők terén. A fehérneműktől, zokniktól és fürdőruháktól kezdve a farmereken, ingeken és táskákon át mindent megtalál, amire a mindennapokban szüksége lehet.

Kisgyerek

Kiki & Koko

Tartalmazza a 92–122-es méreteket. Fedezzen fel sok nagyszerű divatcikket a kisgyermekek számára készült kínálatunkban, hogy tetőtől talpig felöltöztesse a gyermekét. A  felsőruházat mellett, mint a nadrágok, ingek és kabátok, aláöltözék típusú nadrágokat, mellényeket, alsónadrágokat és fürdőruhákat is találhat készletünkben.

Gyerek

Y.F.K.

Tartalmazza a 128–176-os méreteket. Az Y.F.K. a kisgyermekekéhez hasonlóan divatos öltözéket és kiegészítőket kínál a nagyobb gyerekek és tizenévesek számára. Például nadrágokat, pólókat és kabátokat, valamint aláöltözetet, alsónadrágot és fürdőruhákat.

Nők

Janina curved

Női kínálatunk nagy méretekben is mindent kínál, amire a szíved vágyik. Alapdarabok, divatos ruhák, trendi fehérneműk és sok más termék 48–54-es méretben várja, hogy felfedezd.

Család

Ergee

Itt minden babafelszerelést megtalál, ami a kicsinek szükséges: a ruhák, kiegészítők, hálózsákok és babatakarók csak egy kis része a széles Ergee-kínálatnak.

Női & férfi

ALL ACC Accessory

Számos különböző kiegészítő vár felfedezésre. Kalapok, sálak és cipők, valamint táskák és pénztárcák teszik teljessé a stílusát. Az ALL ACC Accessory márka termékei tökéletesen illenek női és férfiválasztékunkhoz.

Család

Identic Nature

Beszállítóinkkal szoros együttműködésben azon dolgozunk, hogy az Identic Nature termékünk az egész család számára legalább egy fő jellemzőt az alábbiak közül betölthessen: Global Organic Textile Standard (GOTS), Cotton made in Africa (CmiA), Forest Stewardship Council (FSC®), BLAUER ENGEL und OEKO-TEX® STANDARD 100. Kínálatunk magában foglal mind kényelmes otthoni viseletet az egész család számára, mind praktikus háztartási kiegészítőket.

Üzlet a közelében

Üzletkereső