Skip to main content

Saját márkáink – ezt képviseljük

Saját márkáink divatos és hiteles társaid a mindennapi helyzetekben. A hétköznapi alapdaraboktól a trendi csúcstermékekig kínálatunk minden pillanatot és alkalmat lefed az életedben.

Üzlet a közeledben

Üzletkereső

Nagy hangsúlyt fektetünk a kiegyensúlyozott és folyamatosan megújuló termékkínálatra.

Saját márkáink mellett sok más népszerű márkát is találhatsz nálunk. Biztos lehetsz abban, hogy itt a legszélesebb választékkal találkozol. Akár alkalmi, akár funkcionális vagy divatos ruhákat keresel, üzleteinkben az egész család számára kedvezményes áron vásárolhatsz.

Nők

Janina

Hatalmas női ruha kínálatunkban mindent megtalálsz 36-48-as méretben. Legyen szó hétköznapi, alkalmi vagy divatos ruhákról, sokféle stílusúból válogathatsz. A nagy választékot divatos fürdőruhák, fehérneműk, hálóruhák és még sok más termék egészíti ki.

 

Gyerek

Y.F.K.

Tartalmazza a 128–176-os méreteket. Az Y.F.K. a kisgyermekekéhez hasonlóan divatos öltözéket és kiegészítőket kínál a nagyobb gyerekek és tizenévesek számára. Például nadrágokat, pólókat és kabátokat, valamint aláöltözetet, alsónadrágot és fürdőruhákat.

Női & férfi

ALL ACC Accessory

Számos különböző kiegészítő vár felfedezésre. Kalapok, sálak és cipők, valamint táskák és pénztárcák teszik teljessé a stílusod. Az ALL ACC Accessory márka termékei tökéletesen illenek női- és férfidivat választékunkhoz.

Férfiak

X-MAIL

Férfiruha kínálatunk minden igényt kielégít az alap-, a divatos darabok és a kiegészítők terén. A fehérneműktől, zokniktól és fürdőruháktól kezdve a farmereken, ingeken és táskákon át mindent megtalálsz, amire a mindennapokban szükséged lehet.

Nők

Janina curved

Női kínálatunk nagy méretekben is mindent kínál, amire a szíved vágyik. Alapdarabok, divatos ruhák, trendi fehérneműk és sok más termék 48–54-es méretben várja, hogy felfedezd.

Család

Identic Nature

Beszállítóinkkal szoros együttműködésben azon dolgozunk, hogy az Identic Nature termékünk az egész család számára legalább egy fő jellemzőt az alábbiak közül betölthessen. Kínálatunk magában foglal mind kényelmes otthoni viseletet az egész család számára, mind praktikus háztartási kiegészítőket.

Kisgyerek

Kiki & Koko

92-122-es méretig. Fedezz fel sok nagyszerű divatcikket a kicsik számára készült kínálatunkban, hogy tetőtől talpig felöltöztethesd gyermeked. A felsőruházat mellett, mint például nadrágok, ingek és kabátok, aláöltöző ruházat – nadrágok, mellények, alsónadrágok is megtalálhatók készletünkben, valamint jelen van nálunk a fürdőruha divat is.

Család

Ergee

Itt minden babafelszerelést megtalálsz, ami a kicsinek szükséges: a ruhák, kiegészítők, hálózsákok és babatakarók csak egy kis része a széles Ergee-kínálatnak.